Den grønne ungdomsbevægelse

0
DKK doneret til DGUB
Vi er tilbage, og vi håber I er med. For det hele brænder derude, og dem som har mulighed og magt til rent faktisk at ændre på det (læs: Regeringen), virker til at være fuldstændig ligeglade, selvom de inderst inde godt ved, at den er helt gal.
 
Derfor er det ufatteligt vigtigt, at der er andre, som står frem og siger tingene som de er, så de bestemmende magters spin og fornægtelse, kan blive udstillet, og den sande tilstand på vores miljø, natur og klima, kommer frem og bliver hørt. Af den grund vil vi denne gang samle midler ind til Den Grønne Ungdomsbevægelse, som arbejder benhårdt for at råbe politikere og samfund op.
 
Den Grønne Ungdomsbevægelse (DGUB) vil både natur og et bæredygtigt samfund, hvor mennesker og natur lever side om side, og i en mere holdbar balance, end nu, hvor naturen smides i skraldespanden, fordi det vil være “byrdefuldt” for landbrug, fiskeri og industri, at tage hensyn til den.
 
DGUB går seriøst og fagligt til værks, i deres arbejde for en grøn fremtid, hvor der bliver mere plads til natur og biodiversitet og retfærdighed, og mindre plads til overforbrug, miljøsvineri og CO2-udledning m.m. Deres arbejde er med andre ord utroligt vigtigt, og det er der heldigvis mange som synes, for deres medlemstal vokser hastigt!
 
Og PS: husk at købe deres nye manifest ‘Retfærdig Naturbevarelse’; det er på alle måder et kærkomment modsvar til den kulsorte dagsorden magthaverne i vores lille land byder ind med. Lad os sigte højere end det. Derfor DGUB.