Mongabay

0
DKK doneret til Mongabay
Naturbeskyttelse er en vigtig sag, og i den relativt korte tid, vores forening har eksisteret, har I hjulpet os med at sende penge til mange vigtige organisationer inden for branchen. Men naturbeskyttelse er ikke kun de organisationer, som arbejder direkte med at beskytte og genskabe naturområder. Det er i lige så høj grad dem, som rapporterer om de vigtige historier og udfordringer, som naturen står over for. Derfor har vi besluttet os for, at vi denne gang vil støtte en af de allerbedste og mest nuancerede natur-nyhedskilder, som vi kender til: Mongabay.com
 
Mongabay er en non-profit nyhedsplatform, som rapporterer fra hele verdens naturbevarelsesindsatser og -problematikker. De har over 800 korrespondenter fra 70 forskellige lande, som alle arbejder med at dække vigtige miljø- og natursager. Mongabay er fremme på den grønneste frontlinje, og de leverer nyhederne direkte fra steder i verden, hvor det ellers er svært at få indblik i, hvad der foregår på natur- og miljøfronten.
 
Mongabays nyheder og historier er frit tilgængelige, og det giver alle bedre mulighed for at få adgang til uafhængig og dybdegående journalistik, fra verdens natur-brændpunkter. Hvordan skulle vi ellers vide, hvad der foregik med regnskoven i Ecuador eller Indonesien, eller hvordan trækænguruerne havde det i Papua Ny Guinea? Det er netop det Mongabay giver mulighed for at få indblik i, og de er nogle af de allerbedste til at gøre det!
 
Alt i alt, leverer Mongabay gratis kvalitetsjournalistik, der gør det nemmere for os alle sammen at navigere i biodiversitetskrisen, og for det, bør vi levere nogle midler til dem. Uden viden er det nærmest umuligt at forstå, hvad vi kan gøre for at passe på verdens pressede natur, og netop den viden, får vi fra Mongabay.