Protokol

Hvordan vi udvælger hvem vi støtter

Det kan være lidt af en jungle at finde rundt i verdens mange organisationer som beskytter og hjælper naturen. Og nogle organisationer er både lokale og har ikke ressourcer til at køre kampagner, som når bredt ud.

I AF bruger vi vores faglige biologiske viden og interesse når vi vælger hvilke organisationer, vi skal donere til. Vi vælger desuden også organisationer ud fra mange års erfaring og interesse for verdens naturbekyttelsesorganisationer. Og hvis vi er i tvivl, så læner vi os op af databaser og vores faglige netværk,  for at sikre at de pågældende organisationer benytter de metoder og virkemidler, som forskningen viser er mest effektive.

Vi kigger også på samarbejdspartnere for de enkelte organisationer, da disse siger meget om selve organisationens validitet. Ydermere tjekker vi op på lokale tilstande ift. fx korruption i de områder organisationen opererer i.

Vi forsøger altså på bedst mulige måde at kanalisere pengene derhen, hvor der er mest brug for dem.

Hvis du har tips, ris, ros eller kender til lokale organisationer, som gør et godt stykke arbejde, så vil vi altid meget gerne høre fra dig. Tryk på kontakt øverst til højre og send os en besked.

Kattalemur (Lemur catta)