Sloth Conservation Foundation

0
DKK doneret til Sloth Conservation Foundation
Dovendyr er en af de mest spøjse serveringer dyreriget nogensinde har budt på. De bevæger sig langsomt, fordøjer langsomt og flygter langsomt. Til gengæld er de gode til at kamuflere sig, kræver ikke super næringsrig føde og er generelt ikke til gene for nogen andre, medmindre du selvfølgelig er et lille blad som et dovendyr kan hapse ind i sin lille mund og få ned i sin lille mave, for derefter, på et tidspunkt, at lave en lille dovendyrspølle.
 
Der findes en del dovendyrsarter, og til trods for at de egentlig bare passer sig selv og lever deres langsomme liv på forsigtig vis i trætoppene, så giver vi dem ikke altid fred. Dovendyr er dårlige til at krydse veje, så de bliver ofte kørt over. Dovendyr lever det meste af deres liv i træer, men dem fældes der mange af, og på den måde ødelægger vi deres levesteder. Dovendyr kan ikke flygte fra krybskytter, der nemt kan samle dem ind og sælge som kæledyr. Dovendyrene har brug for hjælp, og det får de heldigvis fra The Sloth Conservation Foundation.
 
Sloth Conservation Foundation forsker i dovendyr, så vi bedre kan forstå dem og hvordan vi bedst passer på dem. Men de laver også tiltag i naturen, som gør livet lidt lettere, når man er dovendyr. De laver for eksempel grønne korridorer som dovendyrene kan bruge, når de skal krydse veje, og på den måde kan de undgå at blive kørt over. De opfostrer dovendyrunger konfiskeret fra det sorte kæledyrsmarked, og slipper dem ud i naturen, når de er voksne og klar til det. De underviser skolebørn i, hvordan vi tager hensyn til dovendyr, og hvorfor vi bør gøre det. De isolerer elledninger, så dovendyrene ikke får stød og dør, hvis de kommer til at tage fejl af en elledning og en lian.. Alt dette, og meget mere er grunden til, at vi gerne vil sende en pose penge til The Sloth Conservation Foundation.